sebenarnya saya isteri dia Kindle ✓ sebenarnya saya

[PDF / Epub] ☁ sebenarnya saya isteri dia Author Zura Asyfar – Alternate-universe.co Cinta pertama tidak semestinya akan bersatu walaupun masing masing berjanji untuk hidup bersama Itulah yang terjadi pada Syafa Aqira dengan Farish Adryan Cinta yang pernah dipupuk sejak zaman universiCinta pertama tidak semestinya akan bersatu walaupun masing masing berjanji untuk hidup bersama Itulah yang terjadi pada Syafa Aqira dengan Farish Adryan Cinta yang pernah dipupuk sejak zaman universiti lagi akhirnya terputus di tengah jalan apabila Farish bertekad untuk memutuskan hubungan itu lantaran satu peristiwa hitam yang terjadi pada satu majlis yang dihadiri oleh mereka berduaCadangan ibu kepada Farish iaitu Datin Farizah untuk berkahwin dengan adik lelaki itu terpaksa diterima dengan reda walaupun dia tahu yang mungkin perkahwinan itu tidak menjanjikan bahagia Dia terpaksa dalam rela demi sebuah harga diri dan rasa kasih terhadap Datin FarizahAku buat semua ni kerana mama Dan kau tu sepatutnya bersyukur sebab aku selamatkan maruah kau – Firash ArshadYa aku tahu Firash Sepatutnya aku bersyukur sebab kau sudi kahwin dengan aku ?.

?? Syafa AqiraLaluan untuk mengharungi sebuah perkahwinan tanpa cinta bukanlah sesuatu yang mudah buat Syafa Aqira Kehidupannya sebagai isteri langsung tidak dipedulikan apatah lagi perkahwinan mereka dirahsiakan atas permintaan Firash Namun dia reda kerana kesibukan lelaki itu masih bergelar pelajar walaupun setiap kata kata sinis yang terbit dari mulut Firash ditelan dengan rasa terbuku di dalam hatiSemuanya mula sedikit demi sedikit berubah apabila kawan baik serta abang sepupu kepada Firash cuba untuk mendekati Syafa dan kala itulah Firash mula menyedari yang dia sudah mula menyayangi isterinya ituKenapa pulak tak nak ikut? Boring giler saya duk kat rumah tu Ada baiknya ikut awak pergi tengok wayang Lagipun bukan senang nak dapat tengok filem macam ni untuk hari pertama Biasa kan full seat je – Syafa AqiraYe ke? Atau awak risau taku.

sebenarnya saya isteri dia Kindle ✓ sebenarnya saya

sebenarnya saya isteri dia Kindle ✓ sebenarnya saya

sebenarnya mobile saya mobile isteri epub sebenarnya saya kindle sebenarnya saya isteri dia PDF/EPUB?? Syafa AqiraLaluan untuk mengharungi sebuah perkahwinan tanpa cinta bukanlah sesuatu yang mudah buat Syafa Aqira Kehidupannya sebagai isteri langsung tidak dipedulikan apatah lagi perkahwinan mereka dirahsiakan atas permintaan Firash Namun dia reda kerana kesibukan lelaki itu masih bergelar pelajar walaupun setiap kata kata sinis yang terbit dari mulut Firash ditelan dengan rasa terbuku di dalam hatiSemuanya mula sedikit demi sedikit berubah apabila kawan baik serta abang sepupu kepada Firash cuba untuk mendekati Syafa dan kala itulah Firash mula menyedari yang dia sudah mula menyayangi isterinya ituKenapa pulak tak nak ikut? Boring giler saya duk kat rumah tu Ada baiknya ikut awak pergi tengok wayang Lagipun bukan senang nak dapat tengok filem macam ni untuk hari pertama Biasa kan full seat je – Syafa AqiraYe ke? Atau awak risau taku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *